הרצאה של חסאן טואפרה

מרצה:
חסאן טואפרה

הרצאה של חסאן טואפרה, ראש הרשות לפיתוח כלכלי במשרד לשוויון חברתי

על מה? חסאן טואפרה ידבר על תוכנית החומש החדשה והמקיפה לפיתוח כלכלי-חברתי של החברה הערבית בישראל.

קצת על הדובר: חסאן טואפרה משמש כראש הרשות לפיתוח כלכלי מאז דצמבר 2020. מאז מינויו הוא פועל לחיזוק הרשות, לשיפור הניצול של תקציבי תכנית החומש הקודמת, לתכלול והובלת כתיבת תכנית החומש החדשה ועתה ליישומה. בתפקידו הקודם, חסאן שימש כסגן מנהל רשות החברות הממשלתיות. בעבר הוא עבד גם ברשות לניירות ערך ובמשרד רואי החשבון סומך חייקין KPMG . בנוסף לכך, הוא מרצה בחוג לחשבונאות וכלכלה במכללת הדסה בירושלים.

מי מארגן? הרצאה זו מאורגנת עבור כלל תלמידי ותלמידות מדע המדינה על ידי ההדגש במדיניות, רגולציה ומנהל ציבורי, ותודתנו לתום בינימיני, תלמיד שנה ב' במחלקה ובהדגש העובד ברשות לפיתוח כלכלי במשרד לשוויון חברתי. כולם.ן מאוד מוזמנים.נות!